Wijnstra Catering voor alle catering in Brabant

Bij Wijnstra Catering weet je zeker dat jouw feest of zakelijke bijeenkomst in goede handen is. Wij verzorgen conceptcatering op hoog niveau en met een creatieve inslag. Ons team is altijd bereid om mee te denken. Wij vinden het belangrijk dat jouw feest een groot succes wordt. Onze producten zijn daarom altijd van hoogwaardige kwaliteit, bereid met verse ingrediënten en een grote diversiteit aan smaken.

Wij vinden het belangrijk dat jouw evenement ontspannen en zorgeloos verloopt. Daarom is ons personeel altijd aanwezig om alles in goede banen te leiden. Daarnaast zijn we erg flexibel. Pas op het laatste moment op het idee gekomen om iets te organiseren? Wij schakelen zeer snel. Zo maakten we voor een studentenevenement ooit maar liefst 1500 schalen lasagne in slechts drie dagen tijd.

Twee prachtige locaties

In 2012 nam Wijnstra Catering zijn intrek in stadsvilla De Harmonie en de prestigieuze Philharmonie. Twee prachtige panden met veel voordelen. De Harmonie ligt hartje centrum in Tilburg, op loopafstand van het station. Het statige pand leent zich uitstekend voor bruiloften, borrels of andere feestjes. Kom je met de auto? Geen probleem. Deze locatie biedt parkeerplaats voor maar liefst 25 auto’s.

De Philharmonie is een ware eye-catcher. Deze villa Kakelbont ligt aan de rand van het centrum, schuin tegenover het Willem II-stadion en is gemakkelijk bereikbaar. De authentieke sfeer maakt het pand geschikt voor uiteenlopende feestjes. Er is bovendien parkeergelegenheid voor zo’n 100 auto’s, dus iedereen kan bij ons terecht.

Voor ieder terrein een specialist

WijnstraCatering is een echte Brabantse cateraar. Edwin Wijnen en Maurits van Stralen in begonnen het bedrijf in 2004 en sleepten meteen Guus Meeuwis als eerste klant binnen. De zaken gingen voortvarend en al snel waren de appartementen van de oprichters te klein voor alle opslag. Tegenwoordig weten grote namen zoals de BOM ons te vinden voor verschillende cateringdiensten.

Edwin en Maurits bestieren de boel niet meer met zijn tweeën, maar krijgen hulp van een ervaren team. De keuken is het domein van chefkok Arne, die ondersteund wordt door zijn rechterhand Rik en waar dat nodig is door Edwin. Gastvrouw Kiki zorgt dat al het klantcontact vloeiend verloopt. En eenmaal op locatie aangekomen, is jouw feest in goede handen bij onze bedrijfsleider Sophie. Samen zorgen we er altijd voor dat jouw dag op rolletjes loopt.

Huur Wijnstra Catering voor alle soorten catering in Brabant