Wijnstra Catering Tilburg

We verzorgden in het verleden een grote bruiloft in het Belgische Sech’ry, serveerden een walking-diner voor 600 gasten op een bedrijfsfeest en richtten voor de crew van de Brabantse dramaserie Wolfseind een complete foodtruck in om de cast drie maanden lang van eten en drinken te voorzien. Het moge duidelijk zijn: Wijnstra Services catering Tilburg gaat geen uitdagingen uit de weg. Wij staan voor creatieve en flexibele maaltijdverzorging waarbij vrijwel alles bespreekbaar is.

Huur ons in voor externe catering of ga naar een van onze vaste locaties in Tilburg. Wij opereren daar hartje centrum vanuit het monumentale pand De Harmonie en vanuit de rand van de stad in de imposante villa De Philharmonie. Wij staan voor grenzeloze maaltijdverzorging waarbij we altijd meedenken met onze gasten over een creatieve invulling. In het verleden lieten we al zien dat we in een korte tijd zeer veel voor elkaar kunnen krijgen, dat doen we uiteraard ook met veel plezier voor jou.

Voor elk evenement

Of er nou een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of tuinfeest op de planning staat. Schakel WijnstraServices in voor catering in en rondom Tilburg zodat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij regelen alle soorten versnaperingen en drankjes: van een echt Brabants worstenbroodje tot een chic zesgangendiner. The sky is the limit. Alles gaat in overleg met onze koks die altijd bruisen van de creatieve ideeën voor jouw evenement.

Laat behalve het eten ook de aankleding van jouw festiviteit met een gerust hart aan ons over. Wij staan voor een totaalpakket waarbij we niets aan het toeval overlaten. Op de dag zelf is er daarom ook altijd een van onze medewerkers aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Mobiele catering

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar we geven je alvast een idee van de opties. Wij maken naar wens bijzondere amuses of borrelhapjes. Wijnstra Services catering verzorgt met plezier een walking dinner, barbecue of compleet dinerbuffet. Daarnaast is er op de dag zelf personeel aanwezig om drankjes rond te brengen, zodat niemand met lege glazen staat.

Zoals eerder gezegd verzorgden wij de complete catering voor de dramaserie Wolfseinde. Daar hielden we een prachtige foodtruck aan over waardoor we nu mobieler zijn dan ooit. We stonden al op diverse grootschalige evenementen met onze mobiele keuken. Denk hierbij aan Brabant Open Air, Biercatus TUC en de Dag van de Logistiek.

Huur Wijnstra Services catering Tilburg in voor creatieve conceptcatering