Catering

We verzorgden in het verleden de catering op een grote bruiloft in het Belgische Sech’ry, serveerden een walking dinner voor 600 gasten op een bedrijfsfeest en richtten voor de crew van de Brabantse dramaserie Wolfseind een complete foodtruck in om de cast drie maanden lang van eten en drinken te voorzien. Het moge duidelijk zijn: Wijnstra Catering Tilburg gaat geen uitdagingen uit de weg. Wij staan voor creatieve en flexibele catering waarbij vrijwel alles bespreekbaar is.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar we geven je alvast een idee van de opties. Wij maken naar wens bijzondere amuses of borrelhapjes. Wijnstra Catering verzorgt met plezier een walking dinner, barbecue of compleet dinerbuffet. Daarnaast is er op de dag zelf personeel aanwezig om drankjes rond te brengen, zodat niemand met lege glazen staat.

Huur ons in voor externe catering of kom naar een van onze vaste locaties in Tilburg. Wij opereren daar hartje centrum vanuit het monumentale pand De Harmonie en vanuit de rand van de stad in de imposante villa De Phil. Wij denken met onze gasten mee over de creatieve en culinaire invulling.

Neem gerust contact met ons op zodat we een vrijblijvende offerte op maat kunnen maken.