De Harmonie – onze ruimtes

Onderstaand vindt u informatie over de ruimtes van ons pand De Harmonie. Kom gerust eens langs om ons pand te bezoeken.

Bibliotheek

De sfeervolle bibliotheek bevindt zich op de begane grond van onze locatie de Harmonie en heeft een oppervlakte van 53 m2. Deze klassieke ruimte wordt gekenmerkt door onder andere een openhaard en klassieke boekenwand. Bovendien beschikt deze ruimte over airconditioning voor tijdens warme dagen. De ruimte kan worden ingedeeld naar wens en heeft een capaciteit van 20 personen voor een vergadering tot 50 personen voor een borrel.

Brasserie

Onze brasserie bevindt zich op de begane grond van onze locatie de Harmonie, met veel lichtinval door de grote ramen aan de straatkant. Daarnaast beschikt deze ruimte over een grote bar en schitterende kroonluchters aan het plafond, waardoor het een elegante en klassieke ruimte is voor een bijvoorbeeld een vergadering, lezing of borrel. De ruimte heeft een capaciteit van maximaal 100 personen.

Verdizaal

Deze ruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m2, gelegen op de begane grond en aan de achterkant van het gebouw. Mede door de hoeveelheid lichtinval, leent de Verdizaal zich voor ideale vergaderruimte. Tevens beschikt deze ruimte over een directietafel, airconditioning en koffiefaciliteiten. De Verdizaal is geschikt voor groepen van ongeveer 20 personen in vergaderopstelling tot 40 personen in een theateropstelling.

Mozartzaal

De Mozartzaal is gelegen op de eerste etage en biedt ruimte voor ongeveer 25 personen vergaderopstelling tot 110 personen in theateropstelling. Tevens is er in ons pand een lift aanwezig. De zaal biedt veel lichtinval, airconditioning en koffiefaciliteiten.

Bachzaal

De Bachzaal is gelegen op de eerste etage en biedt ruimte voor ongeveer 20 personen vergaderopstelling tot 45 personen in theateropstelling. Tevens is er in ons pand een lift aanwezig. De zaal biedt veel lichtinval, airconditioning en koffiefaciliteiten.

Chopinzaal

De Chopinzaal is gelegen op de tweede etage en biedt ruimte voor ongeveer 25 personen vergaderopstelling tot 50 personen in theateropstelling. Tevens is er in ons pand een lift aanwezig. Deze knusse zolderverdieping biedt airconditioning en koffiefaciliteiten.