De Harmonie: een karakteristieke feestlocatie

Al gaat het om een informele borrel of zakelijke conferentie: bij De Harmonie Tilburg ben je aan het goede adres. De rijke historie en prettige ambiance van de monumentale stadsvilla maken het tot een knusse werk- of feestlocatie. Het pand met 25 privéparkeerplaatsen ligt bovendien centraal en op slechts een steenworp afstand van Station Tilburg.

Het gebouw kent een rijke geschiedenis en is al sinds 1843 het domein van de Nieuwe Koninklijke Harmonie. Diverse restauraties in het verleden deden het in oude glorie herstellen. Vergaderen en feesten doe je voortaan dan ook in stijl. De Harmonie staat bekend als een ontspanningsplek waar je geniet van de ambiance van een karakteristiek en historisch gebouw.

Alles in huis voor zakelijke bijeenkomsten

De Harmonie Tilburg is de ideale locatie om het nuttige met het aangename te verenigen. De vergaderzalen met hoog plafond bieden veel daglicht en zijn voorzien van diverse faciliteiten, zoals gratis WiFi en airconditioning. Even pauzeren na een uitputtende brainstormsessie? Loop een rondje door het centrum van Tilburg of maak gebruik van onze lunchfaciliteiten.

Het is mogelijk om audiovisuele apparatuur bij ons te huren. Wij bieden onder meer laptops, beamers, projectieschermen en flip overs  aan. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alle benodigdheden startklaar zijn bij aanvang van de vergadering of conferentie. Natuurlijk is het ook mogelijk om eigen apparatuur mee te nemen.

Feestlocatie in stijl

Wals in galakostuum over de karakteristieke houten vloeren of snijd de bruidstaart aan onder een fonkelende kroonluchter. De sfeervolle uitstraling van De Harmonie leent zich uitstekend als elegante feestlocatie. Start er de dag met een uitgebreide lunch en eindig in de vroege uurtjes op de dansvloer.

Boek deze stadsvilla voor ieder evenement tot tweehonderd personen. Of het nou gaat om een familiereünie of een barbecue, bij ons is alles mogelijk. Last minute een locatie nodig? Wij staan bekend om onze flexibiliteit.

Plan jouw feest of zakelijke bijeenkomst vandaag nog