Huur een conferentiezaal in De Harmonie

De bijzondere stadsvilla De Harmonie is de perfecte plek voor een imposant congres of conferentie. Het gebouw ademt historie met hoge ramen en statige ornamenten. Hoewel het statige pand hartje centrum ligt, merk je dat de locatie rust en kalmte uitstraalt.

De centrale locatie maakt het De Harmonie gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.  De stadsvilla ligt namelijk op slechts vijf minuten lopen van het centraal station. Bovendien is er parkeermogelijkheid voor 25 auto’s. Mocht er behoefte zijn om even de zinnen te verzetten, dan ligt het centrum van Tilburg aan jouw voeten.

Een partner die meedenkt

Een mooie, functionele conferentiezaal is de helft van het werk. De ruimtes van De Harmonie zijn geschikt voor alle soorten congressen, seminars, productpresentaties en conferenties. WijnstraCatering heeft als cateraar veel ervaring met dergelijke evenementen en snapt wat het betekent om een grootscheepse bijeenkomst op touw te zetten. Wij denken daarom altijd mee over een oplossing op maat.

De locatie is van alle middelen voorzien om jouw congres of conferentie te faciliteren. Huur diverse soorten audiovisuele apparatuur bij ons, zoals beamers, microfoons of laptops. Wij zorgen dat alles  tijdig klaar staat voor gebruik. Het is bovendien mogelijk om een congres of conferentiezaal te huren in combinatie met een lunch. Onze koks hebben een vast lunchmenu bedacht, maar zitten net zo graag met je om tafel om een menu samen te stellen dat is afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Ruime zalen

Voor grotere evenementen biedt De Harmonie twee grote ruimtes aan: de Brasserie en de Mozartzaal. De Brasserie combineren we samen met onze elegante bibliotheek voor gelegenheden van maximaal tweehonderd personen. Liever een knussere plek voor wat minder genodigden? Boek dan de Mozartzaal. Hier kunnen maximaal honderd gasten terecht.

Wij proberen te allen tijde onze flexibiliteit te waarborgen om onze gasten zo goed mogelijk te helpen. Je huurt een conferentiezaal daarom per dagdeel. Vraag gerust een op maat gemaakte offerte aan. Dan weet je direct waar je aan toe bent.

Huur en conferentiezaal in De Harmonie