Geef elkaar het jawoord op onze trouwlocatie

De mooiste dag van je leven wil je vieren op een plek die daar eer aan doet. De Harmonie is een unieke, erkende trouwlocatie met een rijke historie. Karakteristieke vloeren, authentieke ornamenten en hoge ramen geven het gebouw zijn klassieke uitstraling. Wij helpen je met alle voorbereidingen en denken altijd mee. Alles is mogelijk in De Harmonie. Start de dag met een lunch en de ceremonie, gevolgd door een groots diner en eindig in de vroege uurtjes met een spetterend feest. Wijnstra Catering zorgt altijd voor een medewerker on the spot die jou alle zorgen uit handen neemt.

Onze trouwlocatie leent zich perfect voor een romantische fotoshoot. Schiet trouwfoto’s tussen de olijfbomen voor op straat of ga het bordes op. Het stadspark dat achter De Harmonie ligt, is een prachtige plek om een fotosessie te doen tussen de oude bomen of bij het authentieke wijnhuisje dat midden in het park ligt. Binnen biedt ons pand daarnaast genoeg mogelijkheden. De oude bibliotheek met glas-in-loodramen en chesterfieldbanken is ideaal voor een fotoshoot met een klassiek thema.

Een feestzaal waar alles kan

Een familiereünie, personeelsfeest of gala, alles is mogelijk in De Harmonie. Kies een feestzaal die past bij jouw wensen. Of je nou op zoek bent naar een ruimte voor een intieme viering of een partij met grandeur. Op verzoek combineren wij jouw feest met een smakelijke lunch of diner [Link naar lunch en diner], dat geheel afgestemd is op jouw wensen. Serveer bijvoorbeeld een buffet in de ene zaal, terwijl het feest losbarst in de andere ruimte.

Twee passende zalen

De Harmonie heeft twee grote zalen: de Brasserie en de Mozartzaal. De Brasserie heeft een echt jarentwintiggevoel met donkere bar, schitterende kroonluchters en roodfluwelen gordijnen. In combinatie met de naastgelegen bibliotheek biedt de feestzaal ruimte aan maximaal tweehonderd gasten. Kies voor kleinere rendez-vous voor de Mozartzaal waar maximaal honderd genodigden terecht kunnen.

Boek de perfecte trouwlocatie of feestzaal