Kom bij De Harmonie uit eten met een groep

Oma’s tachtigste verjaardag, een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Het zijn stuk voor stuk redenen voor een mooie lunch of besloten diner. Bij De Harmonie doen jullie dat in stijl, midden in het centrum van Tilburg. Het negentiende-eeuwse pand heeft een klassieke uitstraling met hoge plafonds, glas-in-loodramen en eigen bibliotheek. Bij ons ga je uit eten met een groep vanaf vijftien personen, zonder dat dit ten koste gaat van het huiselijke gevoel.

De Harmonie is van alle markten thuis. Kom hier niet alleen eten, maar combineer het diner bijvoorbeeld ook met een knallend feest dat door gaat tot in de vroege uurtjes. De Harmonie bestaat uit verschillende ruimtes die je reserveert per dagdeel zodat je de zaal helemaal voor jezelf hebt. Combineer verschillende ruimtes eventueel met elkaar. Zo is het mogelijk om het diner in de ene zaal te serveren, terwijl het feest onverhinderd doorgezet wordt in een andere ruimte. Een mooie voordracht met slideshow of presentatie op de planning staan? Wij hebben hier diverse soorten audiovisuele apparatuur voor in huis.

Een besloten diner of lunch op maat

De Harmonie staat bekend om zijn flexibiliteit en wij gaan geen uitdaging uit de weg. Ons pand bestaat uit drie verschillende ruimtes waar wij in totaal tot wel vijfhonderd gasten kunnen ontvangen. Onze koks staan te popelen om mee te denken over een besloten diner of lunch op maat. Of je nou zin hebt in Spaanse tapas of een oer-Hollandse gehaktbal, wij faciliteren graag een geheel verzorgde maaltijd.

Laat gefrituurde hapjes rondgaan of kies voor een luxe borrelhap. Wijnstra Services werkt samen met diverse lokale partijen, zoals de Tilburgse slager Van Hest en banketbakker Cake5. Voor een betere bodem serveren wij verschillende soorten maaltijden, van walking dinner tot een exclusief banket. Liever niet teveel nadenken over wat er allemaal op het menu moet komen? Om het je gemakkelijk te maken, stellen onze koks elk seizoen een uitgebreide menukaart samen.

Kom bij de Harmonie uit eten met een groep