Vergadering

Wij hebben meerdere zalen ter beschikking voor uw zakelijke bijeenkomst, variërend van groot en imposant tot klein en intiem. Alle vergaderruimtes worden gekenmerkt door een stijlvolle en warme uitstraling. De verschillende ruimtes kunnen voorzien worden van een heel assortiment audiovisuele apparatuur. Denk hierbij aan laptops, beamers, microfoons, katheders of projectieschermen. Wij zorgen ervoor dat alles gereed staat bij aanvang van de meeting.

Kies voor onze locatie De Harmonie, vlakbij het Centraal Station Tilburg of voor onze locatie De Phil, gelegen nabij uitvalswegen aan de rand van de stad.

Wij luisteren goed naar uw wensen en stellen altijd een offerte op maat samen. Bij een reservering vragen we u naar de volgende informatie: datum, tijden, aantal personen, opstelling zaal, soort bijeenkomst, gewenste versnaperingen en/of dranken en eventuele behoefte aan audiovisuele middelen. Daarnaast zijn wij in staat zeer snel te schakelen en is het vaak ook mogelijk om last-minute een vergaderruimte te huren.