Arrangementen bruiloft

Of jullie nu de gehele trouwdag bij ons willen laten plaatsvinden of enkel de ceremonie of het feest; wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt. Wij bieden de volgende arrangementen:

 • Lunch
  Wij ontvangen graag jullie gasten op onze locatie of desgewenst bij jullie thuis voor een lunch. De lunch wordt thuis verzorgd vanaf 25 gasten.
 • Ceremonie
  Wij zijn een erkende trouwlocatie, wat inhoudt dat het bij ons mogelijk is om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken op locatie. Dit is inclusief zaal met opstelling naar keuze, aankleding, geluid, een glaasje bubbels en een hapje.
 • Aperitief en borrel
  Voorafgaand aan het diner bieden wij een borrelarrangement aan. Wij bieden een basic en een luxe arrangement aan, met o.a. koffie, thee, fris, huiswijnen, tapbier, nootjes en een hapje.
 • Receptie
  Inclusief koffie, thee, fris, huiswijnen, tapbier, nootjes en twee hapjes.
 • Diner
  Wij bieden verschillende vormen van diners aan. Hierbij hebben jullie de keuze uit o.a. een driegangen diner, een barbecue, buffet of een viergangen walking dinner.
 • Feest
  Kies voor een basic feest (inclusief koffie, thee, fris, huiswijnen, tapbier, nootjes en hapjes) of voor een luxe feest (basic feest-arrangement plus sterke dranken). Verblijd eventueel jullie gasten met een nachthap, zoals een burger-bar.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal gasten. Een richtprijs voor 30 ceremoniegasten inclusief diner en 80 feestgasten is €4.200,-.

Foto: Maasmaker fotografie (Esther Maas)