Wijnstra Catering | Borden vol ideeën!

Bij Wijnstra Catering weet je zeker dat jouw feest of zakelijke bijeenkomst in goede handen is. Wij verzorgen conceptcatering op hoog niveau en met een creatieve inslag. Ons team is altijd bereid om mee te denken. Wij vinden het belangrijk dat jouw feest een groot succes wordt. Onze producten zijn daarom altijd van hoogwaardige kwaliteit, bereid met verse ingrediënten en een grote diversiteit aan smaken.

Wij vinden het belangrijk dat jouw evenement ontspannen en zorgeloos verloopt. Daarom is ons personeel altijd aanwezig om alles in goede banen te leiden. Daarnaast zijn we erg flexibel. Pas op het laatste moment op het idee gekomen om iets te organiseren? Wij schakelen zeer snel. Zo maakten we voor een studentenevenement ooit maar liefst 1500 schalen lasagne in slechts drie dagen tijd.

Prachtige locaties

In 2012 nam Wijnstra Catering zijn intrek in karaktervolle villa tegenover het het Willem II Stadion.

De Philharmonie is een ware eye-catcher. Deze villa Kakelbont ligt aan de rand van het centrum en is gemakkelijk bereikbaar vanaf alle uitvalswegen. De authentieke sfeer maakt het pand geschikt voor uiteenlopende feestjes. Er is bovendien parkeergelegenheid voor zo’n 100 auto’s, dus iedereen kan bij ons terecht.

Sinds de zomer van 2020 beschikt de locatie tevens over een super gezellige buitenlocatie. Twee grote spantenten van 10×15 m zorgen ervoor dat ieder evenement op de voormalige tennisbaan sfeervol en gegarandeerd droog plaats kunnen vinden.

Voor ieder terrein een specialist

Wijnstra Catering is een echte Brabantse cateraar. Edwin Wijnen en Maurits van Stralen in begonnen het bedrijf in 2004 en sleepten meteen Guus Meeuwis als eerste klant binnen. De zaken gingen voortvarend en al snel waren de appartementen van de oprichters te klein voor alle opslag. Tegenwoordig weten grote namen zoals de BOM ons te vinden voor verschillende cateringdiensten.

Sinds 2017 staat Edwin samen met Arne Verbaten aan het roer van Wijnsta Catering. Zij bestieren de boel niet met zijn tweeën, maar krijgen hulp van een ervaren team. De keuken is het domein van chefkok Arne en Edwin, die ondersteund worden door Rik en Rogé. Gastvrouw Kiki zorgt dat al het klantcontact vloeiend verloopt en daar waar nodig de partijen mee helpt in de bediening en styling van de events. En eenmaal op locatie aangekomen, is jouw feest in goede handen bij eventmanagers Marjolein en Roland, als vast gezicht en aanspreekpunt. Samen zorgen we er altijd voor dat jouw dag op rolletjes loopt.

Wijnstra Catering | Borden vol ideeën!