De Phil – onze ruimtes

Onderstaand vindt u informatie over de ruimtes van ons pand De Phil. Kom gerust eens langs om ons pand te bezoeken.

Galazaal

Onze grootste zaal, de Galazaal, is perfect voor het organiseren van feesten en evenementen. Of er nu een theateropstelling gewenst is met podium of een feest voor 150 man, in deze ruimte kan het allemaal. Samen met u kunnen we de wensen doorspreken en zorgen wij voor de aankleding en inrichting. Tevens zijn in deze zaal een beamer, geluidsinstallatie, airconditioning en eventueel koffiefaciliteit beschikbaar. De zaal bevindt zich op de begane grond en beschikt over openslaande deuren die toegang geven tot de tuin. Eventueel kunnen de wanden tussen de Galazaal en de Koningszaal geopend worden, waardoor beide zalen gecombineerd kunnen worden voor meer ruimte.

Schutterszaal

De Schutterszaal leent zich perfect voor vergaderingen en zakelijke meetings. Van ongeveer 10 personen tot zelfs 70 personen voor een (personeels)borrel, het is allemaal mogelijk. Tevens is er in deze zaal een bar aanwezig en koffiefaciliteiten.

Koningszaal

Op de begane grond, aan de voorzijde van het pand, bevindt zich de Koningszaal. Van 25 personen tot zelfs 120 personen is deze zaal perfect voor allerlei bijeenkomsten, zoals diners, condoleances of meetings. De Koningszaal beschikt tevens over veel lichtinval en een grote bar en biedt toegang tot het buitenterras. Eventueel kunnen de wanden tussen de Koningszaal en de Galazaal geopend worden, waardoor beide zalen gecombineerd kunnen worden voor meer ruimte.

Honoszaal

De Honoszaal bevindt zich op de eerste etage van ons pand en leent zich goed voor meetings. Deze ruimte heeft een capaciteit voor 10 tot 40 personen. Bovendien zijn in deze ruimte koffiefaciliteiten beschikbaar voor tijdens een meeting of bijeenkomst.