De Phil

De Phil in Tilburg is een authentieke en karaktervolle plek. Een van de voordelen van deze plek is onze tuin, die perfect is voor het geven van een trouwfeest. Tevens is het huren van een van onze ruimtes met veel lichtinval ideaal voor het organiseren van een congres of vergadering. Of het nu gaat om formele of informele bijeenkomsten, het team van De Phil heeft een jarenlange ervaring en weet van ieder evenement een succes te maken.

Met vier zalen bent u bij De Phil aan het juiste adres voor een geslaagd evenement. Voor het geven van bijvoorbeeld een thema-, familie- of galafeest, kunt u bij ons terecht met een maximum van 520 genodigden. Bent u overtuigd en wilt u graag een zaal afhuren? Dan zullen we eerst altijd alle mogelijkheden met u bespreken. Onze ervaring in het organiseren en verhuren van zalen voor diverse partijen leert dat iedere groep gasten uniek is en eigen wensen heeft. Het is ons doel om die wensen waar te maken en te overtreffen. Door elkaars verwachtingen in kaart te brengen, hoeft u vervolgens geen zorgen meer te hebben over het feest en kunt u met een gerust hart samen met uw genodigden genieten van een onvergetelijke dag in een sfeervolle omgeving.

Het is mogelijk om audiovisuele apparatuur bij ons te huren. Wij bieden onder meer laptops, beamers, projectieschermen en flipovers aan. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alle benodigdheden startklaar zijn bij aanvang van het evenement. Natuurlijk is het ook mogelijk om eigen apparatuur mee te nemen.